dimecres, 7 de març del 2012

INFANTIL

CN Olot 9- CN Sant Andreu 17 (1-2; 1-4; 2-1; 2-4; 2-4; 1-2)
Diemenge 4-3-2012

Els infantils de l’Olot van disputar el primer partit de la segona volta i tocava enfrontar-se altra vegada contra el Sant Andreu. En el partit de la primera volta els barcelonins van demostrar una gran superioritat i l’objectiu dels olotins era demostrar que en el partit de la primera volta no van estar massa encertats.
Aquest diumenge els locals van realitzar el seu joc habitual i es va veure un partit més obert, amb més opcions per els dos conjunts i una notable millora respecte el primer partit disputat Malgrat això el Sant Andreu va saber imposar els seu millor nivell per endur-se la victòria, tot i que en aquestaa ocasió per una diferència més curta en el marcador.
Per fer un salt de qualitat els infantils olotins han d'estar atents a petits detalls com per exemple saber materialitzar les nombroses ocasions de gol que es generen i aconseguir  estar dins del  partit fins el final.

PONS, Lluc; CRIBERO, Adrià; COMA, Joan; PUJOLAR, Marc; AGUILERA, Víctor; LUQUE, Fran; GGRANADOS, David, RUIZ, Francesc; RODEJA, Nil; BOIX, Martí; ABEL, Pau.