dimecres, 14 de març del 2012

2a CATALANA FEMENINA

CN Olot 9 CN Vallirana 19 (1-5; 3-4; 2-8; 3-2)
Dissabte, 10 de març 2012

No va poder ser, tot i que les olotines eren conscients que el Vallirana, malgrat ser un equip molt jove, era superior, hi havia certa esperança per millorar el resultat d’anada que va sorprendre molt, però les del Baix Llobregat van saber jugar al contraatac i resoldre el partit d’aquesta manera.
De fet, el CN Olot va anar sempre a remolc,  sense aconseguir exposar un joc suficientment dinàmic i lliure d’estrès per poder jugar de cara a porteria  amb més llibertat; a més durant la tercera part es van deixar anar massa, i això ho van aprofitar les visitants per anar-se’n en el marcador.
A falta d’un partit per acabar la competició les jugadores segueixen preparant-se ara per fer front el Campionat de Catalunya que començarà tot seguit en forma d’eliminatòries. Cal estar compromeses en aquest final de temporada i així acabar satisfetes amb el global de la temporada.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (1); JAIME, Zaida; ALBELLA, Ester (5); NOGUÉ, Vanesa; ROMERO, Mireia; FONT, Laura (1); CARRASCO, Paula; MASSEGUR, Bàrbara (1); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth; SANCHEZ, Marina;  FUENTES, Cristina (1).