diumenge, 17 de febrer del 2013

2a Catalana Femenina

CN Olot 7 UE Horta 18 (1-3; 4-6; 2-4; 0-5)
Dissabte, 16 de febrer de 2013

Si després d’un partit en què saps que el rival és superior a tu, acabes esgotat, tocat físicament i fins i tot emprenyat conscient que encara podies haver fet una mica més, és que en realitat ja has lluitat amb totes les forces possibles pel partit malgrat la diferència a priori.
Aquest dissabte aquestes van ser les sensacions al final del partit de les jugadores del CN Olot.
Van tenir moments ben diversos. Per exemple, van fer una molt bona primera part aguantant el marcador amb empat a 1 fins que dos petits errors de concentració van permetre a l’Horta marcar dos gols en els últims trenta segons de part.
Al començament de la segona però, van tenir un petit sotrac i les barcelonines van anar-se en el marcador fins l’1 a 6. De seguida les de casa van tornar a entrar en el partit marcant 4 gols i ajustant el marcador a una diferència recuperable. El partit es mantenia viu.
Van tornar a excel•lir en un impàs de partit en què van haver de fer front a quatre minuts d’inferioritat numèrica i ho van resoldre amb una molt bona defensa que va mantenir la porteria imbatuda durant aquest temps. Malauradament el sobreesforç va acabar passant factura i l'equip va afluixar a l’última part, fet que va aprofitar  l'Horta per arrodonir el resultat amb un 0 a 5 estirant del seu millor estat físic.
Massa alts i baixos en un sol partit. Caldrà buscar un equilibri. Però una vegada més, i encara que els resultats no són bons, l’esperit de lluita es fa notar i equips tant superiors com aquest passen per Olot havent de demostrar que ho són realment.

SAMPERE, Adela; LÓPEZ, Tània (1); JAIME, Zaida (1); ALBELLA, Ester (2); FONT, Núria; DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula; FONT, Laura; AGUILERA, Beth (2); GARRIGA, Vanesa; FUENTES, Cristina (1).