dimecres, 6 de febrer del 2013

Catalana Preferent Masculina

CN Olot 7 – CWU Autònoma  7 (1-1; 2-2; 1-3; 3-1)
Dissabte 02 de febrer de 2013

Empat treballat contra els líders de la lliga invictes encara.
La igualtat va ser la característica principal del partit. Els dos equips es coneixen bastant i poques van ser les ocasions per poder marcar.
Els locals van defensar a pressió per poder complicar les opcions de llançament i van buscar un joc ràpid per poder definir abans que els universitaris es poguessin organitzar defensivament. Aquesta velocitat en el joc va portar de vegades a pèrdues de pilotes que els visitants intentaven aprofitar mitjançant contraatacs, principalment en els dos primers quarts.
Va ser un partit molt entretingut del qual van poder gaudir la gran quantitat de públic que va assistir a la piscina de les Tries.
D’aquesta manera facin el que facin ambdós equips en els dos partits que queden d’aquesta primera fase, els universitaris quedaran primers i els garrotxins segons, classificant-se per la segona fase i per la copa federació.

MARTÍN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel (2); ROURA, David; EL OUARIK, Abdel; LOBATO, Abel (1); REIXACH, Marc; IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau (4).