dimecres, 27 de febrer del 2013

2a Catalana Femenina

CN Catalunya 7 CN Olot 9 (4-2; 1-2; 2-3; 0-2)
Dissabte, 23 de febrer de 2013

Important victòria la d’aquest dissabte de l’equip femení. Important per trencar una dinàmica que s’anava enrarint degut als mals resultats tot i que a l’equip es respira un molt bon ambient. Calia però una bona reacció i aquest cap de setmana es va donar.
No era qüestió de guanyar o no, sinó del fet de sentir que es millora en el joc en conjunt i en la participació de tothom.
El partit es presentava complicat per les baixes que presentava l’Olot i perquè el Catalunya havia aconseguit millors resultats i això el feia favorit a priori.
La primera part va ser del tot estranya ja que l’Olot va xutar més a porteria que el rival, però aquest va aprofitar les seves escasses oportunitats per avançar-se.
A partir d’aquí, i a poc a poc, les olotines van anar centrant el seu joc en una molt bona defensa, que no va permetre bones opcions de gol a les de Barcelona, i en un atac no tant eficaç com calia però si suficient per empatar el resultat.
L’última part va ser perfecte. Es va mantenir la porteria imbatuda i en atac es va jugar sense precipitació i amb el temps a favor un cop marcats els dos gols definitius que sentenciaven el matx.
El punt d’inflexió està donat ara cal mantenir-lo amb esforç i compromís.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (3); ALBELLA, Ester (4); DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula (1); AGUILERA, Beth; GARRIGA, Vanesa; CONGOST, Clàudia; FUENTES, Cristina (1).