dilluns, 28 d’octubre del 2013

ALEVÍ

CE Mediterrani 15 – CN Olot 0 (5-0 ; 5-0 ; 4-0 ; - ; - ; -)
Diumenge 27 d'octubre de 2013

Debut en tota regla dels més petits del club. Per a  la meitat de l’equip aleví era el seu primer partit i per l’altra meitat el primer partit d’on els eren actors principals i no espectadors secundaris. Per tant la dificultat era doble.
Les sensacions van ser molt bones malgrat la derrota contra un equip que quedarà dels 6 primers de Catalunya. Els garrotxins no es van donar en cap moment per derrotats i varen jugar fins l’últim minut disposant en els últims dos quarts de varies ocasions per poder marcar.
Les sensacions dels jugadors al final del partit varen ser el que més content va deixar al cos tècnic. En resum: DIFÍCIL PERÒ DIVERTIT. Amb aquestes paraules varen qualificar el partit la major part de l’equip.
Aquest partit ha servit per veure des de quin punt de sortida comencem i detectar  les mancances de l’equip que segur que amb el gran entusiasme que demostren els jugadors  per millorar faran més fàcil al cos tècnic posar tot el seu esperit  per donar als jugadors el que estan exigint que no és una altra cosa que aprendre a fer les coses.

FELICITATS PEL DEBUT I A TREBALLAR CADA DIA PER CRÉIXER!

CURRIUS, Gerard; GASCÓ, Francesc; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; FERNANDEZ, Daniel; PLANELLA, Ferran; RUIZ, Alvaro; LUQUE, Eloi; VILA, Biel; CALDELAS, Aleksander; ALABAU, Marc; BABIANO, Sergi.