dilluns, 28 d’octubre del 2013

TERCERA DIVISIÓ

CN Olot 8 – CN Rubí B 13 (3-3 ; 1-4 ; 2-2 ; 2-4)
Dissabte 26 d'octubre de 2013

Primer partit a casa dels absoluts amb derrota davant el CN Rubí B amb un resultat final no reflecteix la igualtat que va haver-hi durant tot el partit.
Després d’un primer quart molt equilibrat que va acabar amb un 3 a 3, els visitants van agafar una diferència de dos gols que van saber mantenir durant tot el partit i que van ampliar en una última embranzida a l’últim quart.
La gran diferència entre els dos equips va estar en la contundència dels 1 contra 1; els garrotxins no varen poder parar en cap moment la lluita home a home i en  certs moments van ser massa tous i  van donar moltes facilitats als visitants per poder marcar, fet que no ocorria igual a l’altra porteria ja que els locals havien de treballar molt per poder marcar.
Malgrat tot els locals van gaudir de moltes opcions per poder retallar la diferència a un gol i posar una mica la por al cos dels visitants, però no varen poder fer moltes vegades per culpa de l’error en la passada final.
L’altre clau del partit va estar en les jugades d’inferioritat numèrica: els visitants van poder fer gol en 4 de les 6 ocasions que van tenir.
D’aquesta derrota se’n pot fer dues lectures; la primera a curt termini ens diu que cal corregir errors puntuals si volen millorar el nostre joc; i la segona a llarg termini ens deixa clar que ja després del primer partit les sensacions eren bones i  que el desenvolupament d’aquest ho ha confirmat. Els garrotxins van generar molt joc en atac i si poden acabar de polir alguns aspectes en la presa de decisió final i en la intensitat defensiva, podran realitzar una bona temporada.
Ja se sap el que toca, TREBALL i més TREBALL.

El proper partit es jugarà a Granollers contra un dels principals candidats a guanyar la lliga. Desplaçament que es preveu difícil.

MELNYK, Anton; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel; ROURA, David; BAÑOS, Izan; ABEL, Arnau (3); IBERN, Jan (1); EL FENIR, Vladyslav; REIXACH, Marc; PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (4).