dilluns, 28 d’octubre del 2013

CADET

CN Olot 7 – UE Horta 13 (0-4 ; 3-5 ; 2-3 ; 2-1)
Dissabte 26 d'octubre de 2013

Debut amb derrota dels cadets olotins en un partit marcat per la gran quantitat d’errors en defensa i la falta d’encert ofensiu.
Després de 4 minuts inicials d’autèntic desgavell que van permetre als visitants fer un parcial de 0-4 tancant el marcador amb aquest resultat, els olotins es van centrar i van començar a defensar millor, però ja anaven a remolc.
Controlada la defensa,  els de la garrotxa van generar diverses opcions per poder definir, però l’error en la decisió en el moment de definir va ser clau en el resultat final.
Però fou en l’apartat defensiu on els  locals van estar molt espessos i aquesta va ser la clau del partit, ja que van deixar jugar a plaer als barcelonins fet que els permetia escollir les millors opcions per marcar.

Aquest és el punt de partida de la temporada i fa veure en quins aspectes s’ha de millorar per fer una temporada, com  a mínim igual a la passada. L’únic secret es treballar i esforçar-se sent conscients dels errors per corregir-los.

SEGURA, Biel; CASADEVALL, Arnau; ABEL, Pau (2); MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; COMA, Marc; LUQUE, Fran (2); RUIZ, Francesc; CRIBERO, Adrià; RODEJA, Nil (2); BOIX, Martí (1).