dimarts, 21 de gener del 2014

ALEVÍ

CN Olot 3 – CN Sant Feliu 12 (0-4; 1-0; 0-3; 1-1; 0-2; 1-2)
Diumenge 19 de gener de 2014

Primer partit de la segona fase, on en principi els rivals segueixen sent superiors als olotins. Els  locals però, van demostrar que estan evolucionant molt ràpid i varen aconseguir que els visitants no tanquessin el marcador.
El principal problema dels olotins va ser com aturar al boia visitant que va marcar la diferència fent evident que aquest és un aspecte important a treballar.
Fins a aquest moment els garrotxins havien perdut els partits pels contraatacs i això impedia analitzar altres aspectes, però aquesta vegada varen poder controlar molt bé les contres i varem començar a veure un altre joc defensiu.
La lectura del cos tècnic és molt positiva, per una banda, per la millora de tot l’equip a nivell individual i col·lectiu, i per una altra, perquè es podrà fer un pas més en la preparació de l’equip i la formació dels jugadors.

Els més menuts de la casa estan fent una molt bona feina, però no es poden adormir, han de ser conscients que a raó del seu punt de partida sempre estaran en desavantatge amb els equips de Barcelona i treballar de valent per poder anant retallant aquesta diferència. Els entrenadors tenen plena confiança en que aquest equip ho pot aconseguir.

PLANELLA, Ferran; GASCÓ, Francesc; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; FERNANDEZ, Daniel; CURRIUS, Gerard; LUQUE, Eloi; VILA, Biel; CALDELAS, Aleksander; ALABAU, Marc; BABIANO, Sergi.