TERCERA NACIONAL

CN Olot 11- CN Poble Nou B 11 (4-5; 3-0; 3-3; 1-3)
Dissabte 18 de gener de 2014

Primer punt dels absoluts a casa.
En aquest últim partit a casa de la primera volta els olotins van treure un punt molt important i contra un rival potent. Depen del moment del partit que es faci la lectura es pot pensar que es va guanyar un punt o se'n va perdre un.
Els locals van fer un bon partit en atac, aprofitant les seves armes des de l’arc i quan això no era possible des del joc interior. Va ser un partit molt complet en l’apartat ofensiu.
En defensa tampoc van estar malament, però els errors individuals van donar al rival moltes opcions per poder marcar.
El partit va començar amb molta intensitat, prova d’això fou el marcador de 4 a 5 al final del primer quart a favor del CN Poble Nou. Després d’això els olotins van mostrar la seva millor cara ofensiva de la temporada fent un parcial de 6 a 1 i posant a l'electrònic un 10 a 6 quan arribaven al meridià del tercer quart. Però aquest gran moment dels locals va provocar ansietat i precipitació a l’equip que va provocar errors en la presa de decisió, fet que varen aprofitar els visitants, amb molta més experiència, per poder tornar a ficar-se en el partit i tancant el penúltim quart amb un 10 a 8.
Quedaven només 8 minuts per davant amb un equip visitant amb l'empenta recuperada i un equip local que es veia una mica sobrepassat per la situació i la pilota començava a pesar més del compte. En aquestes circumstàncies  els visitants van aconseguir empatar el partit a 10 quan només quedaven 3 minuts perquè els col•legiats xiulessin el final del partit. Els locals van reaccionar en el moment indicat i van marcar en la jugada següent per tornar a posar-se per davant.
Ara tocava intentar marcar un altre gol per poder estar tranquils, però els visitants no ho van posar fàcil amb una defensa molt pressionant que va evitar que els garrotxins poguessin jugar amb comoditat. Això juntament amb un parell d’errors defensius van donar l’opció al CN Poble Nou d'empatar el partit a 90 segons per finalitzar el partit. En aquest temps restant els locals van disposar d’una jugada de superioritat numèrica per poder guanyar el partit però no la van aprofitar i els barcelonins tenien en les seves mans el poder portar-se els dos punts.
Al final  el repartiment de punts va fer justícia a tot dos equips pel joc desenvolupat. Un partit molt intens i emotiu, en el qual els olotins van demostrar que poden guanyar a qualsevol rival si creuen en les seves possibilitats i estan concentrats els 32 minuts de partit.

PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel (2); ROURA, David; BAÑOS, Izan; ABEL, Arnau (3); IBERN, Jan; EL OUARIK, Abdel; LUQUE, Fran; REIXACH, Marc (6); PUERTO, Daniel; PONS, Lluc; ORTIZ, Pol.