dimecres, 22 de gener del 2014

INFANTILS

CN Sant Feliu Femení 8 – CN Olot 6 (2-1; 1-1; 1-0; 1-2; 2-0; 1-2)
Diumenge 19 de gener de 2014


Derrota dels infantils de waterpolo a la piscina del Club Natació Sant Feliu en un partit molt igualat i que al final es va decidir per els petits detalls.
La diferència en el marcador sempre van ser curtes tot i que les jugadores locals sempre van portar la iniciativa i els visitants en tot moment van anar a remolc.
Les jugadores locals van treure molt profit de les situacions de contraatac on van aconseguir situacions molt clares per marcar i que els visitants van ser incapaços de frenar mitjançant la natació per evitar aquests desavantatges. Els gols dels visitants van venir principalment per inspiracions puntals dels jugadors, en accions principalment individuals.

Com a resum podem dir que s’han de millorar les prestacions de natació i sobretot el joc col·lectiu per tal d’afrontar els partits amb més igualtat i poder tenir opcions de victòria.

SEGURA, Biel; MARTÍ, Gerard; TARRÚS, Marc; CASADEVALL, Arnau; COMA, Marc; AGUILERA, Ivan; COMA, Joan; RUBIO, Jordi; MARTÍ, Isaac; RUIZ, Francesc; SOAZ, Èric; RUSCADA, Aniol.