dimarts, 19 d’abril del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN IGUALADA 14–12 CN OLOT (3-4 ; 5-5 ; 5-1 ; 1-2)
Dissabte 16-04-2011

  Últim partit de la lliga regular, en el qual no hi havia res en joc, més que l’orgull d'aconseguir una victòria. L’Olot amb un equip de les mateixes característiques que dissabte anterior, força jove, no va estar al mateix nivell que aquest últim.
   L'equip va estar molt espès en atac, sobretot a partir  del tercer quart. Només va ser capaços defer 3 gols i fins i tot la majoria del llançaments no van arribar ni entre els tres pals. A més en defensa tampoc es va estar a un gran nivell.
   Tantmateix, una altra vegada, el més destacable de tot és el nou grup que s’està formant entre jugadors que s’arriben a portar fins a 17 anys. Aquest fet dóna esperances de cara a futures temporades, on els més joves han de continuar formant-se i aprenent, tenint com a mirall els jugadors que porten moltes temporades al club i jugant a un nivell molt alt.
 Només queden els play-off, quatre partits més per anar agafant rodatge i experiència de cara l'any que ve i anar construint així l'equip de la propera temporada.


MELNYK, Anton; ROMERO, Albert; RAVIÑA, Cèsar (1); REIXACH, Marc (2); PLANA, Jesús (4); GASULLA, Miquel; SOY, Sergi (1); IBERN, Jan; ABEL, Arnau (2); AGUSTÍ, Jordi (1); COLOMER, Sergi; PUERTO, Daniel; BACH, Marc (1).