dimarts, 19 d’abril del 2011

CADET

CN OLOT 21–11 CN RUBÍ (6-4 ; 5-2 ; 7-1 ; 3-4)
Dissabte 16-04-2011

Era un partit important, s’havia de guanyar si es volia arribar a jugar contra el CE Mediterrani  en l'última jornada per buscar un lloc en el Campionat de Catalunya. Objectiu complert. Només una sorpresa, que no dependrà de l’Olot (una victòria del Mediterrani davant el Sant Andreu), pot impedir que l’Olot s’ho hagi de jugar tot a la Piscina del Medi.
   Aquest dissabte va ser un partit tranquil, els olotins van tardar 3 minuts en  entrar en partit. Aquest va ser l'únic moment en el qual els visitants es van veure per davant en el marcador, però a partir d’aquell moment els olotins van  anar ampliant l'avantatge en el marcador i condicionats pel partit que havien de jugar posteriorment com a juvenils, durant l’últim quart van baixar el ritme cedint terreny fins arribar al 21-11 final.
   L’equip cadet tornarà a la competició d'aquí a un mes , per jugar contra el primer classificat el CN Sant Andreu.

MELNYK, Anton; COLOMER, Sergi (3); GASULLA, Miquel (3); IBERN, Jan (5); REYES, Marc (1); ABEL, Arnau (7); LUQUE, Fran (2); ABEL, Pau; AVELLANEDA, Àlex.