dimarts, 12 d’abril del 2011

CADET

CN MANRESA 6–13 CN OLOT (0-3 ; 0-4 ; 1-5 ; 5-1)
Dissabte 09-04-2011

Partit molt seriós el disputat dissabte passat per l’equip olotí en la seva última visita de la temporada a la piscina del CN Manresa.
Els olotins van jugar un partit molt ordenat i amb molta disciplina tant defensiva i ofensiva. Una prova d’això va ser que l’equip local  va marcar el seu primer gol després de 22 minuts de joc.
El més important de tot va ser l’aportació conjunta de tots els jugadors, ja que aquest esport no és només marcar. Perquè un company ho pugui fer, cal un altre per assistir-lo i també d'altres hagin defensat abans i encara uns altres  que hagin generat els espais necessaris.
En definitiva el waterpolo és un joc de conjunt i això és el que es va veure aquest cap de setmana a la piscina municipal de Manresa, un equip olotí que més que mai, va ser un equip.
De vegades ens oblidem que estem parlant de nois de 14 i 15 anys, que estan en una categoria de formació i que el més important es ensenyar-los valors, tals com el joc en equip, el sacrifici, el compromís, la responsabilitat individual, etc., tot un seguit de virtuts que són molt més fàcils d’ensenyar a través de l’esport.  D'aquí el comentari de l’entrenador olotí : “dissabte passat aquests jugadors em van fer sortir molt orgullós de portar un grup humà d’aquestes característiques.”
Després de veure el que vàrem veure en Manresa, podem estar molt orgullosos de la temporada que han fet aquest nois, sigui el que sigui el resultat final al acabar la lliga. Perquè l’objectiu principal de qualsevol entrenador en categories de formació es va veure més que superat.

Felicitats nois, i a seguir creixent!

MELNYK, Anton; VELASCO, Gerard; COLOMER, Sergi (3); GASULLA, Miquel (1); IBERN, Jan (4); REYES, Marc (2); ABEL, Arnau (2); LUQUE, Fran; ABEL, Pau (1).

1 comentari:

Anònim ha dit...

mare meva...A l'Anton se li nota poc que esta apretant...