dilluns, 22 d’octubre del 2012

2a Divisió Femenina

CN Olot 9 CN Sallent 13 (1-2; 3-5; 3-5; 2-1)
Dissabte, 20 d’octubre de 2012

Això va fer que les del Bages dominessin l’enfrontament en tot moment, no tant pels seus mèrits, sinó gràcies a les facilitats que les olotines els donaven sobretot en defensa. Els desajustos en el moment de neutralitzar els xuts llunyans van ser al final claus en el resultat final. 
També va influir molt la diferència entre superioritats numèriques de les que van gaudir cada equip. Mentre que les olotines només en varen tenir 3 a favor, les de Sallent en varen tenir 9, i un penal que van significar en total 6 gols. Una diferència massa exagerada. 
Malgrat aquest fet, si les olotines haguessin aprofitat algunes de les opcions que varen tenir, sobretot en el contraatac, el marcador hagués estat més just al començament del quart període i les locals haguessin tingut alguna possibilitat. 
Sembla que el panorama s’aclareix i que les properes incorporacions ens donaran la tranquil•litat suficient per pensar més en els resultats i no tant en com completar la convocatòria cada partit. 
Aquest dissabte ens va visitar un d’aquells equips que si tens el dia clar el pots arribar a guanyar. Però les olotines, no varen confiar en sí mateixes tot el calia per donar un cop de puny a la taula i dir que malgrat els problemes de principi de temporada aquí estan i que tenen la qualitat suficient per lluitar per aquests partits.


SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (2); VENTOLÀ, Anna; ALBELLA, Ester (3); DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula; AGUILERA, Beth (2); FONT, Laura; GARRIGA, Vanesa; FUENTES, Cristina (2).