dimarts, 30 d’octubre del 2012

CADETS

CN Olot 13 – Geieg-Banyoles 10 (2-3 ; 1-3 ; 5-3 ; 5-1)
Dissabte 27/10/2012

Segon partit i primer derbi de la temporada davant el combinat format pel Geieg i el CN Banyoles.
Els olotins van començar com el partit anterior, adormits i amb poca confiança en sí mateixos. Això va donar confiança als visitants que centrant el seu joc en un sol jugador va anar marcant la diferència i augmentant-la minut rere minut.
Quan quedaven només 12 minuts de joc, dels 32 que hi ha en un partit, els olotins van despertar. Amb el marcador 4 a 8 i només amb 12 minuts per davant els olotins van tancar un parcial de 9 a 2 i  van posar d’aquesta manera el 13 a 10 final.
Cal destacar l’actitud dels olotins per donar la volta al partit, però s’ha de treballar per no arribar a dependre només d’aquesta casta que caracteritza els jugadors d'aquesta terra de volcans.
El principal problema del jugadors cadets del CN Olot, es que no acaben de creure en els mateixos i en les qualitats que tenen per poder fer-ho millor del que ja ho fan actualment. Tenen molt  de potencial i han de començar a creure en les seves possibilitats. Faceta que el cos tècnic haurà de treballar durant la temporada.

PONS, Lluc; ORTIZ, Pol; MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; RUIZ, Francesc; LUQUE, Fran (4); CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (4); RODEJA, Nil (1); BOIX, Martí; ; ABEL, Pau (4).