Catalana Preferent Masculina

CN Olot 15 – CE Picornell 13 (4-2 ; 2-4 ; 4-5 ; 5-2)
Dissabte 27/10/2012

Inici amb victòria dels absoluts masculins del CN Olot.
El primer partit de la lliga sempre és complicat; els nervis, l’ansietat, la falta de ritme de partit... tot influeix en el rendiment. I si a tot això, a més, l’hi afegim les noves incorporacions tot és més complicat. Però els olotins van poder superar tot això i es van portar un partit patint més del que tocava, com ja ens tenen acostumats.
L’inici presagiava el pitjor, en només 2 minuts els locals ja perdien 0 a 2, però ràpidament van reaccionar per fer un parcial de 6 a 0 en 6 minuts. Ara tot era tranquil·litat per  a la banqueta, però dins de l’aigua aquesta tranquil·litat es va transformar en imprecisions que van aprofitar els visitants per empatar el partit al finalitzar el segon quart.
A partir del tercer quart el partit va ser gol a gol fins que els visitants van començar l’últim quart 10 a 11 manant en el marcador. En aquell moment va sortir el coratge olotí per donar la volta al marcador i per mantenir aquest avantatge fins al final del partit.
Cal destacar molt, el bon treball ofensiu en totes les seves facetes (contraatac, atac posicional i superioritat numèrica). En canvi no va ser gens bona la tasca defensiva. Aquesta va estar molt tova, donant moltes facilitats als barcelonins i deixant-los posar-se dins el partit quan semblava sentenciat.

MARTÍN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel; ROURA, David (1); BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel (2); REIXACH, Marc (2); IBERN, Jan; PLANA, Jesús (5); PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran (1); COLOMER, Sergi (2); ABEL, Arnau (2).