dimecres, 23 de novembre del 2011

2a CATALANA FEMENINA

WU Autònoma 8 CN Olot 4 (1-1; 2-0; 3-1; 2-2)
Dissabte, 19 de novembre de 2011

D’entrada era un dels desplaçaments difícils de la temporada ja que és un dels equips que prové de la primera divisió, però l’equip universitari no va demostrar ser excessivament superior. Aquestes, simplement es van limitar a aprofitar part de les nombroses pilotes perdudes de l’equip olotí, molt nerviós encara quan es tracta de construir l’atac.
De totes maneres, tot i que no es reflecteixi en els resultats, es va veient com l’equip va millorant a poc a poc. De cada partit se’n poden treure arguments positius. En aquest cal fer una ullada al resultat per notar que, malgrat la derrota, les locals no van poder sumar masses de gols i això demostra que hi ha una bona tònica defensiva important per poder centrar-se en treballs més ofensius, assignatura pendent de les olotines.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba; JAIME, Zaida; ALBELLA, Ester (1); SAMPERE Adela; SALVADOR Coral; DESEURA, Gemma; ROMERO, Mireia; MASSEGUR, Bàrbara (1); NOGUÉ, Vanesa; AGUILERA, Beth (1); SANCHEZ, Marina; FUENTES, Cristina (1).