dimecres, 23 de novembre del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 13– CN HOSPITALET B 12 (5-1 ; 2-4 ; 3-3 ; 3-4)
Dissabte 19 de novembre de 2011

En un partit que semblava que no seria molt complicat pels olotins tal i com ho certificaven els primers minuts, es va acabar patint i guanyant per la mínima.
Després de 14 minuts durant els quals l’olot va jugar a plaer, tant en atac com en defensa. Sense cap tipus d’oposició per poder desenvolupar el joc planificat la cosa es va anar enfosquint. Ja a l’últim minut i mig del segon quart va ser molt dolent pels interessos olotins, en només 90 segons l’equip visitant va poder marcar 3 gols i retallar les distàncies fins al 7 a 5.
A partir d’aquest moment els olotins ja no van tornar a desenvolupar el joc del començament, entrant en un estat de nerviosisme, empitjorat per la zona feta pels visitants a partir del tercer quart. Tot això va fer que la segona meitat del partit fos completament diferent amb un marcador que no es va decantar fins a l’últim minut de partit a favor del locals, que van defensar l’última acció d’atac de l’hospitalet.
Ara esperen dos partits molt complicats pels olotins amb dos equips que van perdre la categoria nacional la temporada passada (Universitat Autònoma i Sallent).

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (2); ALBELLA, Jordi (3); IBERN, Jan (1); COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (5); GASULLA, Miquel (1); ABEL, Arnau; MELNYK, Anton; PUERTO, Daniel.