dimecres, 23 de novembre del 2011

JUVENIL

CN SANT FELIU 11– CN OLOT 10 (2-1;2-4;4-4;3-1)
Diumenge 20de novembre de 2011

Els olotins ja sabien de la duresa del partit i en cap moment es van trobar a gust dins l’aigua. Els olotins es van trobar amb un equip molt intens i aquests tipus d’equips no li van gaire bé als de la garrotxa. Si  a això li sumem que els partits d’aquesta categoria només els pita un àrbitre, els olotins surten molt perjudicats pel fet de més tècnics i de vegades ser massa tous.
Malgrat aquest fet, a partir del segon quart els olotins van despertar i van imposar un joc ràpid que no deixava gaires opcions al joc dur dels rivals, arribant a tenir en el tercer quart una avantatge de 3 gols. Però això no va ser suficient ja que els locals van poder tornar a imposar el seu  estil de joc, van empatar i  van posar-se per sobre en el començament de l’últim quart, a partir d’aquí els garrotxins el joc va entrar en una dinàmica de gol amunt gol avall. Als visitants però, encara els hi va quedar una jugada de superioritat numèrica per poder empatar, oprotunitat que va quedar neutralitzada per una molt bona defensa del Sant Feliu.
La lliga es llarga i els olotins han de començar a treballar per poder fer front a equips de les característiques del Sant Feliu, ja que cada vegada els trobaran amb més freqüència.
Diumenge que ve a la piscina de Les Tries CN Olot – CN Rubí.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc; EL FENNIR, Vladyslav; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (5); GASULLA, Miquel (3); ABEL, Arnau (1).