dimarts, 15 de novembre del 2011

JUVENIL

CN OLOT 18–9 CN POBLE NOU  (4-0;3-1;5-4;6-4)
Diumenge 13-11-2011
Tercera victòria consecutiva dels olotins, malgrat que no es va jugar al nivell desitjat.
És veritat que els olotins van realitzar una molt bona feina d’atac durant tot el partit, amb continus contraatacs i bones triangulacions, però amb moltes errades de definició un apartat que es pot considerar com a suspès aquest cap de setmana.
En l'apartat defensiu els olotins tampoc van estar molt encertats. De fet només van aconseguir l'objectiu en els dos primers quarts ja que en els dos últims, la defensa es va relaxar massa i va permetre als visitants marcar fins a 8 gols.
El més important d’aquest partit, que no va perillar en cap moment, es fer una lectura constructiva i no quedar-se amb el resultat final. Els olotins no van fer un partit mereixedor d’estar líders de la lliga i han de ser conscients que encara queda molta temporada i això no ha fet més que començar i que un partit com el d'aquest cap de setmana contra els equips de dalt, es pot pagar molt car.
El proper cap de setmana es visitarà la piscina del CN Sant Feliu, un partit complicat, en el qual els olotins han de recuperar les sensacions del partit anterior amb el CN Molins de Rei. És per això que cal un treball dur durant la setmana.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc; EL FENNIR, Vladyslav; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (1); IBERN, Jan (6); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (5); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (4).