dilluns, 19 de novembre del 2012

Catalana Preferent Masculina

CN Olot 13 – CN Vallirana 5 (3-3; 3-1; 3-1; 4-0)
Dissabte 17 de novembre de 2012

Tercer partit dels absoluts olotins i tercera victòria que tot i aconseguir fet que manté el CN Olot com a líder del grup no es va sortir content reflecteix realment el nivell de joc desenvolupat pels locals.
Els olotins no van tenir el dia, amb un joc molt espès van donar-li vida a un CN Vallirana que va desenvolupar un joc molt físic, al llindar del reglament.
Després de dos quarts igualats, 6 a 4 a la mitja part, els olotins sense fer un bon joc, només amb un petit canvi de ritme van fer un parcial de 7 a 1 per posar el 13 a 5 final al marcador.
El proper cap de setmana toca visitar a la Universitat Autònoma, possiblement el rival més dur de la lliga,  en un enfrontament clau per continuar sumant els partits per victòries i mantenir-se al capdamunt de la classificació.
Destacar que el CN Olot és va afegir en tots els seus partits al dol per Antonio Aguilar  que va ser membre del Comitè Català d'Àrbitres i Vicepresident de la FCN.

MARTÍN, Gilbert; EL OUARIK, Abdel; GUTIERREZ, Àngel (2); ROURA, David; BAÑOS, Izan (2); LOBATO, Abel; REIXACH, Marc (2); IBERN, Jan (1); PLANA, Jesús (1); PUERTO, Daniel (1); PLANA, Ferran (2); COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau (2).