dilluns, 19 de novembre del 2012

2a Divisió Femenina

UE Horta 19 CN Olot 2 (7-0; 3-0; 4-1; 5-1)
Dissabte 17 de novembre de 2012

L'equip Olotí va rebre aquest cap de setmana passat un correctiu massa dur. Les olotines es van presentar amb un equip molt jove degut a les baixes que tenia en aquest partit i les barcelonines van aprofitar-ho per assegurar-se el resultat de forma contundent.
Malgrat les mancances, sobretot en la transició cap a la defensa, les nostres van tenir diverses oportunitats que si s'hagessin aprofitat el pobre balanç de gols a favor hagués augmentat notablement. Els nombrosos pals  que van fer les olotines van impedir millorar el resultat final.
Tocarà però, treballar la contundència i la fiabilitat amb la possessió de la pilota, dos detalls que si es milloren en general, també millora el rendiment general.
El punt positiu és que gràcies a les cessions des de Figueres i de les noves incorporacions des d'Olot, el waterpolo femení a la part garrotxa-osona-alt empordà sembla que té més de força per aconseguir la continuïtat desitjada gràcies al compromís de totes les noies que així ho fan possible.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (1); AGUILERA, Beth (1); FONT, Núria; ORÓS, Paula; DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula; GARRIGA, Vanesa; CONGOST, Clàudia; FUENTES, Cristina.