dilluns, 19 de novembre del 2012

JUVENIL

CN Catalunya 12 – CN Olot 12 (3-2; 1-2; 4-4; 4-4)
Diumenge 18 de novembre de 2012

Els juvenils continuen invictes;  l'empat d'aquest cap de setmana fa que ho sigui possibletot i no fer un bon partit.
L’atac olotí va trobar moltes alternatives, finalitzant totes les accions, però l’encert no va estar al nivell dels partits anteriors.
Aquest fet juntament amb una defensa de la boia una mica feble va permetre al CN Catalunya empatar el partit a falta de 30 segons pel final del mateix.
Els visitants van tenir molts alt i baixos al llarg del partit: van començar perdent 2 a 0, van refer-se i a  inicis del tercer quart van passar en només dos minuts i mig del 4 a 4 al 4 a 7 a favor, per perdre de nou aquesta diferència en  només noranta segons i acabar el quart amb un 8 a 8.
L’últim quart va ser gol a gol fins arribar al 12 a 12 final, deixant un  sabor de victòria pels locals i de derrota pels visitants. La lliga és llarga i els olotins estan demostrant que volen estar entre els equips de promoció al finalitzar la lliga. Només cal continuar treballant i millorant els punts febles de l’equip.

REYES, Marc; IBERN, Jan (2); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; LUQUE, Fran; RODEJA, Nil; VENTOLÀ, Joan (1); ABEL, Arnau (5); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (4); ABEL, Pau.