dimarts, 13 de novembre del 2012

JUVENIL

CN OLOT 9 – CN MANRESA 7 (4-3; 2-0; 3-1; 0-3)
Diumenge 11 de novembre de 2012

Aquest era el primer partit seriós que va servir per veure el nivell de l’equip i per saber  quin pot serl'objectiu a lluitar durant la temporada.
El partit no va començar bé pel locals que sempre van anar per darrera en el primer quart, empatant fins a tres vegades, però a falta de 30” per finalitzar-lo els olotins van posar-se per primera vegada per davant en el marcador i així va ser fins al 9 a 6 final.
Durant el segon i tercer quart els olotins van mostrar la seva millor imatge, superant en tots els aspectes al CN Manresa, des de la porteria  fins l’atac. Amb un parcial de 7 a 1 els olotins van fer un gran desplegament defensiu, mostrant molts recursos en atac i amb una actitud excel·lent idònea per fer front a qualsevol adversitat.
Però no tot va ser perfecte, si haguéssim de buscar el punt feble de l’equip en aquest partit, seria en les jugades de superioritat numèrica on només van tenir un 25% d’encert ( 2 de 8), molt per sota del 60% que s’hauria d'aconseguir.
Amb aquesta victòria els olotins es col·loquen com un dels equips a tenir en compte per l’ascens, però aquest camí no ha fet més que començar i l’equip ha de treballar per merèixer estar entre els millors.

REYES, Marc; IBERN, Jan (1); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol (1); LUQUE, Fran; RODEJA, Nil; VENTOLÀ, Joan (1); ABEL, Arnau (3); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (3); ABEL, Pau.