dilluns, 10 de desembre del 2012

Aleví


CN Olot 17 CW Figueres 6 (5-0; 0-2; 5-1; 1-1; 5-0; 1-2)
Diumenge 9 de desembre del 2012

Nova victòria en aquest grup gironí.  Aquesta vegada es va aprofitar per fer proves de cara a la formació dels més petits de l’equip, cosa que va servir també per veure quin era el rendiment dels del 2001 de cara a nous compromisos.
D’entrada es va veure una diferència molt clara pel que fa a la intensitat d’uns i dels altres. Caldrà treballar aquest aspecte ja que aconseguir millorar el joc dels més petits permetrà donar-los més confiança.
No obstant, aquest diumenge es van veure diverses accions que permet veure com tots els jugadors estan començant a entendre i aplicar les nocions més bàsiques del joc en equip, col•laboració i recolzament, en qualsevol de les facetes del joc. Fet que els permetrà en un futur, acceptar rols i responsabilitats dins del conjunt.
Amb aquest resultat i el primer lloc assegurat ja des de la setmana passada, l’Olot es posa com a objectiu fer-ho millor a la segona fase contra els equips de Barcelona.

SEGURA, Biel; CURRIUS, Gerard; CASADEVALL, Arnau; LUQUE, Eloi; TARRUS, Marc; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; COMA, Joan; COMA, Marc; GHICA, Iulian; VILA, Biel; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi ; RUIZ de CAÑAS, Àlvaro.