dijous, 20 de desembre del 2012

Juvenil

CN Granollers 10 – CN Olot 13 (3-5; 2-1; 3-3; 2-4)
Granollers 16 de desembre de 2012

Els juvenils continuen invictes guanyant aquesta vegada a un dels líders destacats de lliga: el CN Granollers. Un club que està treballant molt bé la base i que disfruta d'una gran quantitat de joves esportistes amb dos equips per categoria des de la benjamina.
Els olotins sabien de la importància del partit i tenien ben clares les consignes i que és el que havien de fer si volien emportar-se els dos punts cap a la Garrotxa. Dit i fet, els visitants van sortir a jugar demostrant una forta intensitat ofensiva i una molt bona organització defensiva. D’aquesta manera ja només quan s’havien jugat 5 minuts, els garrotxins es van posar amb un  1 a 5 en el marcador. A partir d’aquest moment els olotins van tenir alguns errors puntuals, però sense treure mai, en cap moment, el peu de l’accelerador. Aquests errors van permetre als locals apropar-se a una distància mínima fins a tres ocasions, però el CN Olot mai va claudicar en el seu objectiu d'emportar-se la victòria malgrat les errades en moments claus del partit que li donaven vida als de casa. Finalment un parcial final de 0-3 en els últims 4 minuts va sentenciar el partit.
Cal felicitar a tots els jugadors olotins per l’actitud, el nivell de joc desenvolupat i la concentració que van demostrar;  i  cal animar-los a continuar millorant ja que aquests resultats són el fruit de tot el treball que fan setmana rere setmana.
Moltes felicitats.
Ara tenen un descans merescut de 8 dies per tornar als entrenaments amb energia i continuar amb la mateixa progressió.

REYES, Marc; IBERN, Jan (2); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; LUQUE, Fran; RODEJA, Nil; VENTOLÀ, Joan; ABEL, Arnau (5); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (5); ABEL, Pau (1).