dijous, 20 de desembre del 2012

FCN

El passat diumenge 16 de desembre de 2012 es va celebrar a Banyoles la segona Diada de la Natació i el Waterpolo de Girona i d’Osona (GIROSONA), organitzada per la Delegació de la Federació Catalana de Natació (FCN) a Girona. 
Hi van assistir, entre d'altres,el president de la FCN, l’Enric Bertran, Lluís Barba, representant de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) a Girona, Josep Pujols, representant d’Esports a Girona de la Generalitat de Catalunya, Gemma Soy, delegada de la FCN a Girona, els esportistes guardonats i els representants de tots els clubs. En total, un centenar d'assistents.

En aquest acte es van reconèixer diversos esportistes que formen, ho han format, part de la nostra família en algun moment. Els guardons foren els següents:

Als equips aleví, cadet i juvenil per haver aconseguit ésser campions provincials de la seva categoria.


A Pau Abel pel haver aconseguit el campionat d'espanya per autonomies amb l'equip cadet.


A Miquel Gasulla com a promesa del waterpolo gironí.


A Ferran Plana i Gerard Reixach com a Sotscampions del món  a Grècia l'any 2011 i quarts a l'europeu júniora França el 2012. Un com a entrenador i l'altre com a capità de la selecció.



I a Xevi Buch, exjugador i exentrenador de la nostra entitat, com a reconeixement per la seva trajectòria com a arbitre internacional.


Malauradament no es va poder comptar amb la presència de Blai Mallarach i Jenifer Pareja olímpics a 
Londres 2012.



Ja ho veieu!! el waterpolo olotí pot aconseguir fites molt importants, tot és proposar-s'ho i treballar per aconseguir-ho.

El sostre se'l marca un mateix.