dissabte, 29 de desembre del 2012

2n Waterpolo OPEN TURBO Christmas Cup 2012


Després de dos dies de competició amb equips de gran nivell es pot considerar que els més petits del CN Olot van fer un paper molt digne i això els dóna molta confiança per sfrontar la segona fase de la lliga catalana.
Els de la garrotxa anaven a Sabadell amb molta por pels resultats i que els grans equips poguessin abusar de la seva suparioritat, però no va ser així. És veritat que es van marxar del torneig amb només una victòria, però donant una molt bona imatge, demostrant que no són un equip fàcil i que qualsevol que se'm vulgui emportar la victòria haurà de lluitar de valent. Aquest fet és molt important de cara a una segona fase ja que hi seran presents els equips de la província de Barcelona.

Els olotins van gaudir de dos dies de convivència i de gran companyerisme, fet molt important per fer pinya i cohesionar l'equip. Tots aquests esdeveniments (torneigs, estades, sortides extra-esportives, etc), són de vital importància per poder desenvolupar valors que ajuden en la formació integral dels nens.


Moltes Felicitats als alevins del CN Olot!

Resultats:
CN Olot
5
4
CN Molins de Rei
CN Sabadell
11
2
CN Olot
CW Morvedre
7
4
CN Olot
CN Sant Andreu
8
2
CN Olot
CN Olot
3
10
Pays d’Aix Natation