diumenge, 13 de gener del 2013

2a Divisió Femenina


CN Olot 8 CN Vallirana 15 (2-3; 2-3; 3-7; 1-2)
Dissabte, 12 de gener de 2013

Bon inici de segona volta. Encara que el marcador reflecteixi una derrota contundent, cal tenir en compte que aquest mateix equip va aconseguir a casa derrotar l’Olot de 24 gols de diferència.
Això demostra que el marge de millora de l’equip olotí és molt gran, cal treballar doncs per poder-ho  assolir.
El partit va començar molt bé per a les olotines que de seguida es van posar per davant, fet que va agafar per sorpresa a les visitants i fins i tot a les olotines.
Durant les dues primeres parts es va mantenir aquest frec a frec; només un parell d’errades innocents van permetre que el Vallirana es mantingués a certa distància.
Fou la tercera part la que va decidir el partit. El cansament de les jugadores de l’Olot i l’eficàcia de les del Vallirana en les superioritats numèriques van firmar un parcial definitiu.
Al llarg de l’últim període, les olotines van recuperar la intensitat i amb el partit clos, certa valentia per provar coses.
El punt negatiu és que la defensa d’inferioritat no és bona, es van encaixar 5 gols així i un de penal, si s’aconseguís millorar els marcadors serien una altra cosa.
El punt positiu és que malgrat estar situades a les darreres places del grup, hi ha il•lusió i ganes de millorar i això a l’aigua es transmet amb empenta i desició.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (2); JAIME, Zaida (2); VENTOLÀ, Anna (1); FONT, Núria; DESEURA, Gemma (1); CARRASCO, Paula; AGUILERA, Beth (1); SEGURA, Xènia; FUENTES, Cristina (1).