divendres, 25 de gener del 2013

Catalana Preferent Masculina

CN Olot 13 – CN Molins B 10 (1-2 ; 5-1 ; 3-4 ; 4-3)
Dissabte 19 de gener de 2013

Els absoluts olotins van guanyar un partit molt important per poder assolir el primer objectiu de la temporada, classificar-se entre els tres millors del grup i així poder jugar la segona fase amb aspiracions depujar de categoria.
EL partit va ser molt igualat; els visitants van començar manant en el marcador al finalitzar el primer quart. Però un segon quart marcat per l’encert en els llançaments llunyans van permetre als locals donar la volta al marcador i posar-se al final de la primera part amb un 6 a 3 que donava  certa tranquil•litat.
Aquesta no va durar gaire,  ja que els visitants no pensaven tirar la tovallola i eren conscients de la importància que tenia el partit per  a ells, ràpidament en només 3 minuts van igualar el partit a 6 gols. A partir d’aquell moment els de la garrotxa tenien molt clar que si volien que no s’escapessin els 2 punts havien de jugar a un bon nivell.
Altra vegada els olotins es van distanciar de tres gols i a falta de 3 minuts per finalitzar el partit els del baix Llobregat van tornar a neutralitzar l’avantatge igualant en 10 gols. Una última reacció local va permetre assegurar la victòria amb un resultat final de 13 a 10.
Ja amb la classificació assegurada els olotins disposen de 4 partits per poder preparar a consciència la segona fase que serà força igualada.

MARTÍN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David (1); BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel; REIXACH, Marc (3); IBERN, Jan; PLANA, Jesús (2); PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (1); ABEL, Arnau (5).