dilluns, 21 de gener del 2013

2a Catalana Femenina


CN Sallent 13 CN Olot 11 (5-4; 4-2; 2-2; 2-3)
Dissabte 19 de gener de 2013

Gran oportunitat desaprofitada per poder guanyar a un Sallent que no va demostrar ser massa superior a l’Olot.
De fet una sola jugadora, la boia, amb 7 gols, va monopolitzar tot l’atac de les del Bages. L’ordre de fer zona potser va arribar massa tard.
Les dues primeres parts però, van ser molt fluixes en defensa, ja que es va encaixar 9 gols, molts per només 16 minuts de joc, tot i que en piscines de dimensions reduïdes pot donar-se aquest fet fàcilment.
Les olotines van lluitar per acostar-se en el marcador i si no hagués estat per errades molt concretes ho hagessin aconseguit.  Es van perdre pilotes amb la possessió molt clara i sense necessitat d’arriscar. El cansament, i de vegades els nervis, juguen males passades que després són difícils de recuperar.
En definitiva, va ser un partit que  caldrà analitzar millor perquè es podia haver guanyat.
Cal felicitar a les olotines, que tot i que no es reflecteix en els resultats, estan en un bon moment anímic, que tard o d’hora donarà els seus resultats.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (3); JAIME, Zaida (2); ALBELLA, Ester (5); AGUILERA, Beth ; FONT, Núria; ORÓS, Paula; DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula; GARRIGA, Vanesa; VENTOLÀ, Anna; FUENTES, Cristina (1).