divendres, 25 de gener del 2013

Cadet


CN Olot 9 - CN Montjuïc 12 (2-5 ; 1-3 ; 2-2 ; 4-2)
Dissabte 19 de gener de 2013

Aquest cap de setmana passat es va donar un altre partit davant els primers classificats, aquesta vegada el tercer i es va signar amb una altra derrota.
Els garrotxins van jugar un mal partit. Igual que en els últims encontres, els olotins no van tenir encert en els llançaments i van desenvolupar un pobre joc ofensiu. Això va permetre als visitants posar-se amb un 3 a 8 al finalitzar el segon quart.
A partir d’aquell moment els locals van reaccionar, però la distància en el marcador i el nivell de joc ofensiu demostrat pels olotins feien molt complicat poder guanyar el partit. Dit i fet  el resultat final  fou  de 9 a 12 i els cadets olotins deixen escapar 2 punts més contra un rival inferior i ja són 4 punts  els que s 'escapen en aquestes condicions. Els olotins han de millorar la seva prestació en els partits si volen estar entre els primers classificats, ja que la qualitat per poder ser-hi la tenen i l’esforç als entrenaments el posen, només cal ser més contundent en el joc.

PONS, Lluc; ORTIZ, Pol (1); PUJOLAR, Marc; MARTÍ, Gerard; RUIZ, Francesc; LUQUE, Fran (1); CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (1); RODEJA, Nil (1); BOIX, Martí (1); ABEL, Pau (4).