dilluns, 21 de gener del 2013

Aleví


CN Olot 7 CN Catalunya 3 (2-0; 1-0; 1-1; 2-0; 1-1; 0-1)
Diumenge 20 de gener de 2013

Bon començament dels alevins del CN Olot en aquesta segona fase de la competició ja que han estat encabits en un grup  molt competitiu i per tant complicat que segur que permetrà veure partits molt emocionants.
De moment aquest diumenge es va aconseguir aquesta primera victòria contra un equip desconegut i al qual es tenia molt de respecte.
Les dues primeres parts van ser de domini clar dels olotins que amb una mica més de fortuna podien haver sentenciat el partit ja que varen disposar de nombroses oportunitats de cara a gol que no van entrar. 
Al mateix temps en defensa van estar molt centrats i en cap moment van permetre que els visitants poguessin atacar còmodament. 
Els equips que formen aquest grup: Catalunya, Mataró, Premià, Granollers, Poble Nou i Olot, són més o menys del mateix nivell, caldrà doncs estar molt serens per tirar els parits endavant.

SEGURA, Biel; RUIZ DE CAÑAS, Àlvaro; CASADEVALL, Arnau; LUQUE, Eloi; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; COMA, Marc; GHICA, Iulian; VILA, Biel; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; CURRIUS, Gerard.