dimarts, 26 de març del 2013

2a Catalana Femenina

CN Olot 10 AE Sta. Eulàlia 14 (3-5; 4-2; 2-3; 1-4)
Dissabte 23 de març de 2013

Després de veure el partit d’aquest dissabte la sensació que va quedar fou molt positiva, però amb la recança d’haver desaprofitat una bona ocasió de donar la sorpresa davant d’un dels equips candidats a l’ascens de categoria.
Durant els tres primers períodes l’equip olotí va aconseguir mantenir el partit viu gràcies a una defensa molt bona que evitava els perillosos contraatacs de les de l’Hospitalet, característica principal d’aquest equip; s’aconseguia doncs l’objectiu principal de la defensa. Però al mateix temps es mantenia una efectivitat alta en atac, fet que va permetre arribar al començament de l’última part amb un ajustat 9 a 10 i estar, contra pronòstic, amb totes les opcions obertes.
Malauradament fou en aquest instant que van confluir la categoria de les barcelonines que van saber aprofitar petits errors que el cansament de les olotines els van prestar, assegurant el partit no sense haver-lo patit abans.
Teòricament la temporada ja ha acabat, però de fet encara queda un partit a disputar encara endarrerit de la primera volta contra el CN Catalunya. L’evolució del waterpolo femení a Olot fa pensar que hi ha opcions a guanyar-lo. Caldrà tenir el cap fred per aconseguir-ho-

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (1); JAIME, Zaida (2); ALBELLA, Ester (5); CONGOST, Clàudia; DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula (2); GUINÓ, Ariadna; GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth; SEGURA, Xènia; FUENTES, Cristina.