dissabte, 9 de març del 2013

Catalana Preferent Masculina

CN Olot 12 – AE Júpiter 12 (3-4 ; 1-1 ; 4-3 ; 4-4)
Dissabte 2 de març 2013

Primer partit de la segona fase, una fase  que es preveu complicada i molt igualada on es necessita que els olotins juguin al seu millor nivell per assolir una de les places que donin opció a l’ascens.
Prova d’això va ser aquest primer partit, on olotins no van rendir a bon nivell i només van poder rescatar un punt.
El partit va estar marcat pels errors locals, fet que va donar massa facilitats als barcelonins per poder anar marcant i manant en el marcador fins a l’últim quart. Amb el marcador igualat a 8 gols els olotins, per primera vegada en el partit, es  van posar per davant, ai´`o sí, sense poder distanciar-se del contrari. Fins i en algun moment van tornar a anar per darrera.
Ja a l'últim minut del partit es va viure una situació d’infart, els garrotxins van empatar i tot seguit, a falta de 8 segons marcaraen el 12 a 11 que semblava sentenciar l'enfrontament, però el Júpiter en una jugada molt afortunada va aconseguir igualar el partit en l’últim segon fent justícia del desenvolupament del partit.
Com  a punt positiu, cal afrimar que es van treure un punt d'un mal partit i que d'aquesta manera es manté la imbatibilitat a casa.
El proper dissabte hi ha una prova de foc davant el tot poderós Universitat Autònoma, principal candidat per l’ascens.

MARTÍN, Gilbert; EL OUARIK, Abdel; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David (1); BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel; REIXACH, Marc (2); IBERN, Jan (2); PLANA, Jesús (3); PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau (3).