dissabte, 9 de març del 2013

Cadet

Geieg/Banyoles  4 – CN Olot 5 (0-0; 1-1; 1-2; 2-2)
Dissabte 03 de març  de 2013

Segon derbi de la temporada davant el combinat format pel GEiEG, el CN Banyoles i el CW Anglès. A diferència del partit jugat a Olot (13 a 10) aquest va estar marcat pels errors dels olotins en atac.
El primer quart va passar  força desapercebut, tots dos equips van cometre moltes errades de passades i de definició (sobretot els olotins) deixant sense obrir el marcador.
En el segon va continuar la mateixa tònica, l’única diferència va estar en què els locals van obrir el marcador i només 16 segons després van igualar els visitants.
Ja en el tercer quart els olotins van posar-se per davant en el marcador fins a dos vegades, però el joc no millorava i els errors es continuaven succeint un rere altre. D’aquesta manera els olotins tancaven el quart amb un mínim avantatge.
Els últims 8 minuts no van ser diferents als 24 anteriors i el partit es va tancar amb un 4 a 5 a favor dels visitants. El olotins van transformar només 1 de les onze superioritats numèriques de les que va disposar, això i la gran quantitat d'oportunitats davant de porteria que van desaprofitar els visitants van fer que els locals poguessin estar dins del partit fins l’últim minut.
L’equip encara continua sent irregular en el seu joc i està treballant per poder mantenir un nivell de joc regular partit rere partit i poder apropar-se als tres primers classificats.

PONS, Lluc; ORTIZ, Pol; MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; RUIZ, Francesc; LUQUE, Fran (2); CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (2); RODEJA, Nil (1); BOIX, Martí; ; ABEL, Pau.