dilluns, 4 de març del 2013

2a Catalana Femenina

CN Olot 10 WU Autònoma 8 (2-3; 2-0; 4-1; 2-4)
Dissabte 2 de març de 2013

Ja era hora que l’equip femení aconseguís capgirar la situació i comencés a guanyar partits. Un procés d’autoanàlisi de l’equip a permès recuperar la confiança de l’equip en sí mateix.
Aquesta és la segona consecutiva i fa que l’Olot s’acosti als equips que estan per sobre a la classificació.
Disssabte, el partit va començar molt igualat; al final de la primera part hi havia un lleuger avantatge per a les de l’Autònoma donat més pels errors olotins que per el mèrit barceloní.
Quan aixó va estar resolt es va veure la millor cara de les de l’Olot en tot l’any. Els parcials de la segona i tercera part va ser de 6 a 1, amb un joc defensiu impecable i un encert de cara a porteria pausat i segur.
De fet aquest parcial va permetre començar el darrer període amb tranquil•litat ja que el marcador reflectia un còmode 9 a 4. Precisament aquest fet va pesar molt ja que les olotines no estan avesades a jugar amb el marcador a favor i al final es va haver de patir per emportar-se els punts.
Ara queden tres enfrontaments molt complicats contra equips que busquen la classificació per aconseguir l’ascens (Geieg, Martorell i Sta. Eulàlia) i les de l’Olot buscaran ser competitives i si poden donar un ensurt no li faran un lleig.

SAMPERE, Adela;; AGUSTÍ, Alba; JAIME, Zaida (2); ALBELLA, Ester (7); FONT, Núria; CONGOST, Clàudia; LOPEZ, Tània; DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula; ORÓS, Paula; GARRIGA, Vanesa; SEGURA, Xènia (1); FUENTES, Cristina.