dimarts, 25 de març del 2014

ALEVÍ

CN Olot 8 – CN St Feliu Fem. 13 (1-0; 1-3; 1-4; 3-2; 1-3; 1-1)
Dissabte 22 de març de 2014

Els més menuts de la secció de waterpolo continuen demostrant la seva millora partit rere partit. Aquesta vegada rebien al CN Sant Feliu Femení, un bon equip i amb unes noies molt lluitadores que no van donar cap pilota per perduda demostrant que en categories de base els equips femenins poden jugar de tu a tu amb equips masculins.
Els locals van començar guanyant per primera vegada en la temporada, però al començament del segon període les visitants van reaccionar i van capgirar el marcador (2 a 3). El caos dels olotins va arribar en el tercer període on ràpidament les jugadores visitants a base de contraatacs  i aprofitant la falta de concentració d’alguns jugadors varen fer un parcial de 0 a 3 per distanciar-se en el marcador. A partir del quart període la igualtat va tornar al partit.
Aquest partit va ser molt profitós pels garrotxins que varen veure com havien millorat i que treballant dur poden aconseguir moltes coses. El públic que ha vist l’evolució d’aquest nois pot estar orgullós de la millora feta.
Ara toca seguir treballant per demostrar en els partits que queden quant es pot millorar en una temporada.

Felicitats!

CURRIUS, Gerard; GASCÓ, Francesc; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; FERNANDEZ, Daniel; PLANELLA, Ferran; RUIZ, Alvaro; LUQUE, Eloi; VILA, Biel; CALDELAS, Aleksander; ALABAU, Marc; BABIANO, Sergi.