dimarts, 25 de març del 2014

TERCERA NACIONAL

CN Montjuïc 7-  CN Olot 6 (1-0; 2-0; 2-1; 2-5)
Dissabte 22 de març de 2014

Els olotins van reaccionar en l’última part però ja no van estar a temps per remuntar.
Els olotins van perdre el partit en atac, desaprofitant, en la primera meitat del partit, 5 jugades de superioritat numèrica i un penal. Van marcar el primer gol, que fou el 5 a 1, quan quedaven només 2 minuts i mig per acabr el tercer quart.
En canvi en l' últim quart els garrotxins van fer 4 de 5 (un 80% d’encert) en les jugades d’home de més i van poder acostar-se en el marcador.
Els olotins van disposar de moltes oportunitats per poder marcar i empatar, però no el van aconseguir, generalment per una mala finalització del jugador que llançava en aquell moment.
Malgrat això els olotins no varen tirar la tovallola i van jugar una última part a un molt bon nivell. Si haguessin jugat tot el partit com els últims 8 minuts estaríem parlant de la primera victòria de l’equip olotí.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan; LUQUE, Fran; ABEL, Arnau (1); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc (1); ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (3); EL OUARIK, Abdel; PONS, Lluc.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Muchos ánimos chicos, esta difícil la liga pero nada es imposible en este mundo salvo la muerte. Sois un grupo lleno de juventud y sois todos personas humildes y maravillosas. Hay que ir a por todas ahora en los últimos partidos. Vamos chicos!!! Muchos ánimos como al entrenador y al resto de equipo. Os quiero mucho aunque a veces en los entrenamientos no lo pareciera. Sois grandes y lo que vale en este deporte en el cual se me ha enseñado durante mucho tiempo es el corazón. Un abrazo enorme para todos y sobretodo muchos ánimos. Os querrá siempre vuestro portero.