dimarts, 25 de març del 2014

INFANTIL

CN Sallent 5- CN Olot 8 (1-1; 3-1; 0-1; 0-3; 1-1; 0-1)
Diumenge 23 de març de 2014

Nova victòria dels waterpolistes infantils, aquesta vegada a la piscina del Club Natació Sallent.
Es repetia l’enfrontament entre dos conjunts que ja s’havien trobat en la fase anterior, i aquest fet va ésser clau, ja que els olotins van saber contrarestar les errades que es van produir en els 2 partits anteriors i van assolir un nivell de joc molt satisfactori.
Gràcies a conèixer el rival es va plantejar el partit per minimitzar els punts forts dels locals, sobretot el llançador exterior i el defensor de boia. I aquest objectiu es va aconseguir amb escreix, ja que les ajudes laterals van ser constants, fins a arribar a desesperar el jugador rival. Però el bon treball en tots els aspectes del joc va ser general, tan en defensa com en atac, amb molta concentració i evitant errades innecessàries.
Aquest bon treball va portar a l’Olot a manar en el marcador a partir del tercer quart i no deixar reaccionar al Sallent pel magnífic treball realitzat per tot l’equip durant tots el minuts del mateix.

Amb l’inici d’aquesta darrera fase s’està observant un pas endavant en el nivell i l'aprenentatge de l’aspecte defensiu del joc que a la vegada serveix per anar creixent durant  el partit, i  l’aspecte ofensiu de retruc també se’n veu beneficiat.

Segura. Biel, Marti. Gerard, Tarrus. Marc, Casadevall. Arnau, Coma. Marc, Aguilera. Ivan, Coma. Joan, Rubio. Jordi, Razvan. Iulian, Ruiz. Francesc, Soaz. Eric i Ruscada. Aniol.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Continueu aixi. Enhorabona!!!!