TERCERA NACIONAL

CN Olot 7 – CN L’Hospitalet 9 ( 4-2; 3-2; 0-2; 0-3)
Dissabte 1 de marc de 2014

La història es va tornar a repetir. Una primera meitat molt bona i després l'equip es va fondre.
La gran diferència amb el cap de setmana passa contra el Badia va ser que durant el tercer quart els olotins van generar molt de joc, però no van fer gol.
El partit va començar molt igualat, però poc a poc els olotins es van anar trobant millor i desplegant un joc vistós i efectiu.
Ja en el segon quart, passats els nervis inicials, els olotins van jugar molt més segurs i quasi no van deixar res a l’atzar, tot semblava força controlat.
El tercer quart ja va ser una mica més boig; els olotins van disposar de tres jugades clares per poder entrar a l’últim quart amb una avantatge de més de tres gols, però tot l’encert que varen tenir en la primera meitat va desaparèixer en aquest quart. I com passa sempre quan es perdonen ocasions clares de gols, els visitants ho aprofiten. Dos  errors en el replegament olotí va significar passar   pel 7 a 5 a 55 segons per acabar el quart i pel 7 a 6 a 16 segons per finalitzar el període.
Un últim quart fatídic, en el qual  pel que s'havia vist podia haver estat decantat pels locals de 4 o 5 gols, es va entrar guanyant per la mínima.
Com sol passar en aquestes ocasions els visitants es van créixer i als garrotxins els pesava la pilota. A falta de 3 minuts per acabar el partit els hospitalencs ja estaven per davant, però només d’un i els olotins van sortir a buscar els dos punts a la desesperada donant massa facilitats en defensa.
El resultat final fou de7 a 9 i  un altre cop  els olotins (com aja ha passat diverses vegades aquesta temporada) és van quedar amb la mel als llavis.

PLANA, Ferran; LUQUE, Fran; GUTIERREZ, Àngel (2); ROURA, David (1); BAÑOS, Izan (1); ABEL, Arnau (1); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc; ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (1); EL OUARIK, Abdel (1); PONS, Lluc.