dilluns, 16 de març del 2009

Resultat i crònica dels absoluts (14/03)

L’Olot va pagar car la feblesa defensiva dels dos primers quarts, al minut 4 de partit els locals ja perdien per un 0-4. La falta d’intensitat defensiva durant aquests minuts van deixar que els garrotxins arribessin al descans amb un contundent 4 a 12 en l’electrònic que feia presagiar lo pitjor.
Després del descans, l’actitud de l’equip local va ser molt diferent, van jugar amb l’ intensitat defensiva que feia falta, superant àmpliament als visitants i a falta de 4 minuts per acabar el partit van disposar de possibilitats per posar-se només a dos gols per sota, però es va acusar al desgast que va fer que no es pugues capgirar el resultat i va faltar l’energia necessària per poder marcar.
Així es va arribar a un marcador final de 13 a 16, en un partit on va haver dues parts amb dominadors molts clars, una primera mitja part de domini visitant i una segona de domini local.
Ara l’Olot rep el proper dissabte a les 12 del migdia al CN Metropole de Canàries, per intentar assolir la segona victòria de la temporada.

MARTÍN, Gilbert; FERRES, Daniel; REIXACH, Gerard (2); FONT, Gerard (1); FONT, Eduard (1); REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (4); SOY, Sergi; PLANA, Ferran (2); BACH, Marc(1); ALBELLA, Oriol (1).

Resultat: 13-16 (1-6 ; 3-6 ; 4-2 ; 5-2)