dijous, 5 de març del 2009

Resultat i crònica dels cadets (1/03)


Foto: Els cadets després de la xerrada.


CN OLOT 10-8 CN VALLIRANA

Victòria de l’equip cadet de l’Olot davant el Vallirana.
Tot i la igualtat en el marcador final i també en els parcials, els de casa varen ser bastant superiors al seu últim rival. El Vallirana només es dedicava a passar la pilota als seus ‘millors jugadors’ per tal que provoquessin falta a 5 m i provessin el xut directe, sense fer res més en atac. Davant d’aquesta situació, podem dir que l’Olot va ser molt permissiu, ja que els jugadors sabien que només farien això i varen fer la falta amb massa facilitat en lloc d’anar a robar la pilota sense necessitat de falta.
Pel que fa al pressing que els de casa varen realitzar en tot el camp, va ser positiu, tot i que encara es podia haver millorat: es varen recuperar 24 pilotes però se’n podien haver recuperat moltes més.
Cal dir que el porter olotí estava malalt i es varen posar a la porteria dos jugadors de camp. Cal agrair-los doncs aquest interès, ja que de tots és sabut que no és el lloc on es desenvolupen millor i per tant no varen gaudir de la mateixa manera que si haguessin jugat als seus llocs.
L’Olot es va contaminar del ritme baix de l’equip rival; si hagués sabut imposar el seu ritme, el resultat hagués estat clarament molt superior a l’obtingut.


Gràcies.