dimecres, 11 de març del 2009

Resultat i crònica dels absoluts (7/03)

L'Hospitalet 11 - 9 OLOT

El partit del cap de setmana passat fou molt intens i no es va decidir fins els últims segons.
El començament, no fou gens favorable a l’Olot, no pel resultat (ja que es varen acabar els 8 primers minuts amb un resultat de 5 a 4) sinó per les faltes: els de casa varen patir 3 penals i 2 expulsions. Si a aquest fet hi ajuntem que només es varen desplaçar 10 jugadors, tot plegat acaba passant factura.
Es va jugar un partit bo en l’apartat defensiu, amb un 70% d’efectivitat en les jugades d’inferioritat numèrica, estant sempre concentrats i alternant molt bé les diferents opcions defensives.
Els olotins varen saber capgirar el marcador inicial de 5 a 3, per un 6 a 8 cap a la fi del tercer quart. Això va ser gràcies a les jugades de superioritat numèrica on es va tenir una efectivitat del 100%, transformant en gol les 5 jugades de què es varen disposar.
En els últims segons del partit, l’Olot va sortir a buscar l’empat però en una jugada molt agònica els locals varen poder fer l’11 a 9 quan sonava el final de possessió, i només a 4 segons d’acabar el partit.
Cal destacar l’excel·lent treball dels nostres jugadors, que varen marcar un ritme i una intensitat molt alts, malgrat ser una plantilla de només 10 homes.
Després d’aquesta bona imatge, cal buscar una victòria a casa aquest proper dissabte contra el CN La Latina de Madrid.

Resultat: 11-9 (5
-4 ; 1-1 ; 3-3 ; 2-1)