dijous, 9 d’abril del 2009

Dos medalles d'or arriben a Olot

Foto: Selecció Catalana Infantil


Aquí es veuen els joves catalans, que s'emporten cap a Catalunya, un or més, després de viatjar fins a Màlaga i guanyar a altres comunitats autònomes. Dic "un or més", perquè no és el primer que s'enporten.
El C.N. Olot, pot estar molt content perquè han arribat dos medalles: per un costat, el porter de l'equip infantil i cadet (que al club és entrenat per Joan Lluís Albella), Anton Melnyk, i per l'altre costat, l'entrenador de la Selecció Catalana i també jugador del primer equip, Ferran Plana.

Dades rellevants de l'Anton:
Va jugar a les semifinals, de titular, tot el primer quart, i tot el tercer. En aquest partit Catalunya va guanyar a Andalucía, ni més ni menys que per 10 gols: 7 a 17.
També va jugar a la final i de titular, en aquest cas però, solament va jugar el primer quart. En aquest partit, es va guanyar per una diferència de 7 gols: 15-8.

Situació dels olotins a la foto:
L'Anton, està assegut, i començant per la dreta, ell és el tercer.
En Ferraan, dels dos entrenadors (estan a la dreta) començan per aquesta, ell és el segon, el que va sense camiseta.


Bé, tant el Club, com l'Antón, poden estar molt satisfets car tots els entrenos a Barcelona, les concentracions, els stages... Li serviran molt i molt pel futur, perquè es vagi formant com a waterpolista i com a persona.

Esperem que aquesta concentració, no sigui: ni molt menys l'última.



Gràcies i moltes felicitats!