dimarts, 21 d’abril del 2009

Resultat i crònica dels infantils (18/04)

CN OLOT 6 - 9 CN Mataró "B"

Primera derrota en lliga de l'equip infantil del CN Olot. Com es preveia va ser un partit molt intens, dur i emocionant fins al final. El CN Mataró bon coneixedor del potencial en atac dels olotins plantejà una defensa amb ajudes molt ben ordenada, sumat a una ràpida sortida al contraatac. Els olotins en un principi es van estavellar en la defensa mataronina, fins que la falta d'encert des de la boia i la permissivitat arbitral en moltes de les jugades, van fer que es canvies el plantejament inicial i s'obtés pel llançament exterior, fet que va fer igualar el partit en el tercer quart. Ja en l’últim quart l’ igualtat va seguir fins els dos últims minuts de partit va ser aquí on el Mataró es va avançar en el marcador (6-7) a partir d’aquí els olotins amb més cor que cap varen buscar l'empat sense sort deixant el marcador en el (6-9) final.