dimecres, 1 d’abril del 2009

Resultat i crònica dels cadets (27/03)

Foto: Jordi Agustí al finalitzar el partit davant el Banyoles.


CN Banyoles 9 - 11 CN OLOT

Victoria de l’equip cadet de l’olot davant el banyoles, en un partit clarament diferenciat entre els dos primers quarts i els dos últims.
Els dos primers quarts varen ser totalment dominants pel banyoles (5-1). En aquests dos quarts l’olot li va costar acabar les jugades d’atac : només un gol en home de més, tot i que es varen llençar 5 pilotes al pal.
Per la seva part el banyoles va saber aprofitar molt bé les errades de l’equip olotí, ja que els 5 gols que ens varen marcar varen ser degut a errades de marcatge en el pressing, deixar un metre d’avantatge a un jugador dins dels 5 metres el qual va rebre la pilota i va xutar a la primera.
En els darrers dos quarts el partit va canviar totalment. L’entrada d’en Gerard Reixach, va donar l’organització en atac i un líder en atac, rol el qual cap jugador va saber agafar en els dos primers períodes, només per aquest fet, la resta de jugadors va començar a jugar molt millor en atac, ho demostra el repartiment dels gols.
En el tercer quart es va defensar molt millor al pressing només un gol rebut.
En l’última part l’olot es va posar per davant en el primer minut i no es va deixar empatar en cap moment
A destacar positivament l’actitud de l’equip que mai va donar el partit per perdut tot i el 5 a 1 a la mitja part, la bona defensa en els dos últims períodes i el bon joc en l’home de més.




Gràcies.