dimarts, 21 d’abril del 2009

Resultat i crònica dels absoluts (18/04)

CN Catalunya 13 - 5 CN OLOT

L’últim desplaçament de la temporada pel CN Olot, aquesta vegada, després de sis anys, es tornava a jugar a Pau Negra, la piscina del CN Catalunya.
Els olotins viatjaven amb un equip amb moltes baixes, però amb ganes de poder lluitar el partit fins l’últim minut. Això no va poder ser així, degut a que els visitants van sortir a jugar una mica espessos i els locals tot lo contrari, volien liquidar el partit ràpidament, ho demostra que van acabar el primer quart amb un marcador de 5 a 0.
El segon i tercer quarts van ser molt diferents al primer, els olotins ja més concentrats van augmentar la seva intensitat defensiva, que no va existir els primers vuit minuts, i van fer un parcial de 3 a 4. Però per falta de banqueta i degut al desgast físic els olotins no van poder mantenir el ritme dels locals que van fer un parcial de 5 a 1.
Ara només queda un partit, a casa, davant el CN l’Hospitalet a les 17:00h, a priori sembla que serà un partit molt interessant i lluitat, ja que els olotins volen acomiadar-se de la categoria amb una victòria davant la seva afició i els barcelonins han de guanyar: si volen jugar la promoció d’ascens a Divisió d’Honor.

MARTÍN, Gilbert; FERRES, Daniel (2); FONT, Gerard (2); FONT, Eduard; PLANA, Jesús (1); SOY, Sergi; PLANA, Ferran; BACH, Marc; ALBELLA, Oriol.