dimarts, 25 de gener del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN OLOT 3–17 CN SANTA EULÀLIA (0-3 ; 0-6 ; 3-6 ; 0-3)
Dissabte 22-01-2011

Falta molt. Aquesta és l’encertada expressió que resumiria el partit d’aquest darrer dissabte.
Es van enfrontar un equip que ja porta anys formant-se per poder aspirar a quelcom més i un altre que tot just comença i, tot i que té jugadores que tenen cert bagatge, encara els hi falta aquest temps tant valuós que tots els equips necessiten.
El partit no va tenir molta història, però sí certa tensió mentre les olotines van plantar cara al joc excessivament dur de les barcelonines.
Aquests partits serveixen sobretot per veure quines són les mancances importants dels equips; i les de l’Olot segueixen estant en com poder mantenir la possessió de la pilota sense perdre-la i evitar així, davant d’equips superiors, estar tant pendents de la defensa.
I és que aquest handicap condiciona també l’atac ja que el no poder moure la pilota amb decissió fa que les possibilitats de xuts es redueixin i això mateix va ser el que va passar; l’equip olotí no va estrenar-se fins la tercera part i només després d’un parcial de 0 a 8 va poder trencar la dinàmica i fer un joc més lliure, sempre tenint en compte que les rivals no van afluixar en tot el partit.
En difinitiva cal treballar més i no frenar així la millora de l’equip que es fa notar fins i tot en partits com aquest.

VENTOLÀ, Anna; DESEURA, Gemma; ALBELLA, Ester (1); CEREZUELA, Laia (2); SALVADOR, Coral; CARRASCO, Paula; SANCHEZ, Marina; JAIME, Zaida; AGUILERA, Beth; AGUSTÍ, Alba; ARGUILEA, Lorena; MASSEGUR, Bàrbara; GARRIGA, Vanessa.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ànims noies!! nosaltres podem!! el compromís a tope!!!!